Edmond_Hellenraadstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Edmond_Hellenraadstraat Rotterdam NederlandU komt binnen via de voordeur.1e hoofdslaapkamer met eigen zonnig balkon aan de voorzijde; 2e slaapkamer met een eigen zonnig balkon, en 1 extra logeerkamer aan de zijkant.Alle slaapkamers zijn uitgerust met comfortabele bedden, ruime kledingkasten, kast, bureau, spiegels, beddengoed, kussens, handdoeken, lakens en bieden daarom alle ruimte die u nodig heeft, waar u kunt studeren, lezen, werken en alles kunt krijgen wat u meeneemt Het!woonkamer aan de voorzijde, is efficiënt ingedeeld met een bank, tv, eettafel voor 8 personen en een banktafel etc.Twee zonnige privébalkons met frisse lucht en een prachtig uitzicht.De keuken is volledig gevuld met alle benodigdheden die u nodig heeft, waaronder kookgerei, een oven & magnetron / Combi-magnetron, koelkast, vaatwasser, keuken rook afzuigkap (afzuigkap), wasmachine en droger.Badkamer met fraaie inloopdouche en wastafels.Net als de rest van dit appartement is ook de badkamer recentelijk gerenoveerd.

Je vind de Kamer aan de Edmond_Hellenraadstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Edmond_Hellenraadstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Edmond Hellenraadstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Edmond Hellenraadstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Edmond Hellenraadstraat in Rotterdam

Prijs – 1157.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Edmond_Hellenraadstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren