Eeldersingel, Groningen, Netherlands in Groningen via Huurflits

Eeldersingel, Groningen, NetherlandsNETTE ZELFSTANDIGE STUDIO MET HUURTOESLAG OP STEENWORPAFSTAND VAN HET CENTRUM.De studio is gelegen aan de begane grond. De studio is volledig zelfstandig en beschikt over een eigen keuken, douche en toilet. Tevens is er een slaapvide gecreëerd. De studio heeft een oppervlakte van circa 28 m2. Aan de achterzijde is een (kleine) binnenplaats aanwezig.De studio is zeer geschikt voor een huurder welk in aanmerking komt voor huurtoeslag. Het centrum bevindt zich op steenworpafstand. Ook zijn er meerdere supermarkten in de buurt.

Je vind de Studio aan de Eeldersingel, Groningen, Netherlands  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Groningen aan de Eeldersingel, Groningen, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Eeldersingel in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Eeldersingel in Groningen – Klik hier

Details van Studio Eeldersingel in Groningen

Prijs – 454.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 28

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Eeldersingel, Groningen, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren