Eem Assen Nederland in Assen via Huurflits

Eem Assen NederlandIndeling: entree/hal met ruime garderobe- en veel bergruimte, lichte woonkamer met uitzicht op het Lariksbos en toegang tot het balkon, dichte keuken met inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koel-/vriescombinatie en witgoedaansluiting , nette badkamer met inloopdouche en wastafel, separaat toilet, twee slaapkamers waarvan één slaapkamer toegang heeft tot het balkon.

Je vind de Appartement aan de Eem Assen Nederland  te Assen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Assen aan de Eem Assen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Assen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Eem in Assen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Eem in Assen – Klik hier

Details van Appartement Eem in Assen

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 64

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Eem Assen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren