Eendrachtsstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Eendrachtsstraat Rotterdam NederlandHou je van de stadsvibe? Deze mooie studio van 30 m² kan van jou zijn.Met zijn geweldige ligging nabij het Erasmus MC, Rotterdam centrum en het stadsdeel centrum is deze studio een perfecte ‘starters’ studio om je eigen plekje midden in de stad te hebben.Locatie aan de Witte de Withstraat, de leukste straat van Rotterdam.Volledig ingerichte studio met een volledig uitgeruste keuken.

Je vind de Studio aan de Eendrachtsstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Eendrachtsstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Eendrachtsstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Eendrachtsstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Eendrachtsstraat in Rotterdam

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Eendrachtsstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren