Eendrachtstraat Almere Nederland in Almere via Huurflits

Eendrachtstraat Almere NederlandNette en ruime kamer beschikbaar in een luxe woning in Almere-Buiten. Bijzonder aan deze kamer is dat het een eigen bad/toilet heeft en een mini keukenblok in de kamer.Huurprijs is inclusief centrale schoonmaak, gebruik wasmachine en gebruik eigen tv/koelkast op de kamer.Ongeveer 16 M2 groot.

Je vind de Kamer aan de Eendrachtstraat Almere Nederland  te Almere nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Almere aan de Eendrachtstraat Almere Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Almere. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Eendrachtstraat in Almere wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Eendrachtstraat in Almere – Klik hier

Details van Kamer Eendrachtstraat in Almere

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Eendrachtstraat Almere Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren