Eenhoornsingel Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Eenhoornsingel Maastricht NederlandAppartement op de begane grond met twee slaapkamers, berging in het souterrain en twee balkons. Het appartementencomplex is gelegen in de wijk Brusselse Poort grenzend aan het winkelcentrum Brusselse Poort. Fraai uitzicht over het parkachtige groen en parkeergelegenheid voor de deur.Op begane grond gelegen appartement met balkon aan voor- en achterzijde, separate berging en fraai uitzicht over parkachtige tuin met parkeergelegenheid.

Je vind de Appartement aan de Eenhoornsingel Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Eenhoornsingel Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Eenhoornsingel in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Eenhoornsingel in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Eenhoornsingel in Maastricht

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Eenhoornsingel Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren