Eerste_Goudsbloemdwarsstraat Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Eerste_Goudsbloemdwarsstraat Amsterdam NederlandMiddels het gezamenlijke trappenhuis bereikt u deze fraai gemeubileerde studio, gelegen op de 2e verdieping van het pand. Het betreft een zeer licht studio appartement met een gunstige ligging op een hoek. De open keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koel/vriescombinatie, oven/magnetron combinatie, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. In de woonkamer vind je tevens een handige slaapbank die eenvoudig om te bouwen is tot bed. De aparte badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet.

Je vind de Studio aan de Eerste_Goudsbloemdwarsstraat Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amsterdam aan de Eerste_Goudsbloemdwarsstraat Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Eerste Goudsbloemdwarsstraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Eerste Goudsbloemdwarsstraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Studio Eerste Goudsbloemdwarsstraat in Amsterdam

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Eerste_Goudsbloemdwarsstraat Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren