Eerste_Muntmeesterslaan Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Eerste_Muntmeesterslaan Utrecht NederlandOmschrijvingDit volledig nieuw 2-kamer appartement is gelegen op de begane grond van het appartementencomplex, in een geheel nieuwe wijk. Het appartement heeft 2 entrees. Een entree geeft direct toegang tot de woonkamer met hierbij de open keuken die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Aan de achterzijde van de woning is de hoofdingang gelegen waar zich ook het privé tuintje bevindt. De tuin is middels openslaande deuren ook te bereiken vanuit de slaapkamer. De slaapkamer biedt tevens toegang tot de badkamer met douche en wastafel. In hal is een separaat toilet, evenals de technische ruimte met hier een wasmachine en droger aansluiting. Aan de tuin zijde heeft u ook toegang tot de gezamenlijke binnentuin, die is gebouwd op de parkeergarage. In deze garage heeft u een eigen parkeerplek alsmede toegang tot de gezamenlijk fietsenberging.LiggingDe Eerste Muntmeesterslaan is gelegen in de buurt Leeuwesteyn in Leidsche Rijn. Om de hoek ligt het Amsterdam-Rijnkanaal en de Dafne Schippersbrug. Daarnaast bevinden diverse voorzieningen zich op loop en/of fietsafstand, zoals het Leidsche Rijn Centrum, natuurspeeltuin De Hoef, het Maximapark, treinstations en het historische stadshart van Utrecht. De woning ligt ook op korte afstand van de A2 en A12.

Je vind de Appartement aan de Eerste_Muntmeesterslaan Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Eerste_Muntmeesterslaan Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Eerste Muntmeesterslaan in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Eerste Muntmeesterslaan in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Eerste Muntmeesterslaan in Utrecht

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Eerste_Muntmeesterslaan Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren