Eerste_Oude_Heselaan Nijmegen Nederland in Nijmegen via Huurflits

Eerste_Oude_Heselaan Nijmegen NederlandHet betreft een gemeubileerd en zelfstandige appartement voorzien van een keuken met koelkast, eigen douche en toilet.Het appartement wordt opgeleverd met vergelijkbare meubels zoals op de foto te zien is. Er is zelfs een stofzuiger en wasmachine aanwezig.

Je vind de Appartement aan de Eerste_Oude_Heselaan Nijmegen Nederland  te Nijmegen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Nijmegen aan de Eerste_Oude_Heselaan Nijmegen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Nijmegen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Eerste Oude Heselaan in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Eerste Oude Heselaan in Nijmegen – Klik hier

Details van Appartement Eerste Oude Heselaan in Nijmegen

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Eerste_Oude_Heselaan Nijmegen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren