Eikenderweg Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Eikenderweg Heerlen NederlandCentraal gelegen in de wijk Eikenderveld nabij het centrum van Heerlen ligt deze ruime jaren 30 woning. De woning beschikt over 5 slaapkamers.KelderDe woning is ruim onderkelderd (18m²), in de onderbouw is de gehuurde cv-ketel geplaatst.Begane grondEntree, hal met trapopgang naar de verdiepingen, toilet, keuken en woonkamer.Woonkamer is (27m²) en achter de woonkamer is de eetkamer (8m2) met toegang tot de keuken.De keuken is voorzien van: kookplaat, koelkast en afzuigkap.Achter de keuken bevindt zich een bijkeuken, hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine/droger en toegang tot de garage/berging.Eerste verdiepingOverloop met 2 ruime slaapkamers (24m² en 16m²) en een ruime badkamer met ligbad, douche en wastafel.Het dakterras is toegankelijk via een deur in de badkamer (30m²)Tweede verdiepingRuime overloop met toegang tot 3 slaapkamers (10m², 10m² en 10m²)Middels een vlizotrap is de zolderruimte te bereiken.

Je vind de Huurwoning aan de Eikenderweg Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Heerlen aan de Eikenderweg Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Eikenderweg in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Eikenderweg in Heerlen – Klik hier

Details van Huis Eikenderweg in Heerlen

Prijs – 979.00
Aantal kamers – 7
Woonoppervlakte – 167

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Eikenderweg Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren