Eikenhof Koewacht Nederland in Koewacht via Huurflits

Eikenhof Koewacht NederlandIndeling:Hal met meterkast, toilet met fonteintje en trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is de ruime lichte woonkamer bereikbaar. Via de woonkamer toegang tot de dichte keuken welke is voorzien van afzuigkap en 4 pits gasfornuis. In de keuken is genoeg ruimte voor het plaatsen van een losse koelkast, vaatwasser en wasmachine (ter overname).1e verdieping:Overloop met vaste trap naar 2e verdieping, 3 slaapkamers, nette badkamer met toilet, douche en dubbele wastafel.2e verdieping:Overloop met c.v. ketel en toegang tot de 4e slaapkamer.Tuin:De nette tuin is zowel bereikbaar via de keuken als woonkamer middels een schuifpui. De tuin is voorzien van terras en tuinhuis.

Je vind de Huurwoning aan de Eikenhof Koewacht Nederland  te Koewacht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Koewacht aan de Eikenhof Koewacht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Koewacht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Eikenhof in Koewacht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Eikenhof in Koewacht – Klik hier

Details van Huis Eikenhof in Koewacht

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 114

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Eikenhof Koewacht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren