Eilenbergstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Eilenbergstraat Tilburg NederlandDit appartement is gelegen aan een plein in een rustige omgeving met een gevarieerd straatbeeld en veel groen. Verder is er in de buurt een groot winkelcentrum, zijn er diverse scholen en kan je ontspannen in het Quirijnstok park. De uitvalswegen richting Den Bosch, Breda en Eindhoven zijn goed te bereiken.Indeling en omschrijving appartement Tilburg:Dit appartement imet gedeelde keuken is volledig nieuw en heeft een ruime woonkamer en slaapkamer op de eerste en tweede verdieping. De eigen badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet.De gezamenlijke keuken beschikt over diverse luxe inbouwapparatuur en er is ook een wassmachine en droger voor gezamenlijk gebruik.De gezamenlijke ruimtes zoals de keuken en hal worden regelmatig schoongemaakt door een schoonmaker.Er is een buitenruimte voor het plaatsen van de containers en fietsen.

Je vind de Appartement aan de Eilenbergstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Eilenbergstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Eilenbergstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Eilenbergstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Eilenbergstraat in Tilburg

Prijs – 730.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Eilenbergstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren