Eindhovenseweg Valkenswaard Nederland in Valkenswaard via Huurflits

Eindhovenseweg Valkenswaard NederlandModern en luxe afgewerkt, instapklaar appartement, gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex.2e Verdieping:Entree v.v. een fraaie laminaatvloer en geheel betegeld toilet. Ruime slaapkamer v.v. een laminaatvloer en doorloop naar een geheel betegelde badkamer v.v. een ligbad, wastafel en aansluiting wasmachine.Fraaie ruime woonkamer met een extra hoog plafond v.v. een laminaatvloer met openslaande deuren naar terras.Luxe moderne keuken in dubbele wandopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur.

Je vind de Appartement aan de Eindhovenseweg Valkenswaard Nederland  te Valkenswaard nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Valkenswaard aan de Eindhovenseweg Valkenswaard Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Valkenswaard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Eindhovenseweg in Valkenswaard wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Eindhovenseweg in Valkenswaard – Klik hier

Details van Appartement Eindhovenseweg in Valkenswaard

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Eindhovenseweg Valkenswaard Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren