Eindstraat Venray Nederland in Venray via Huurflits

Eindstraat Venray NederlandIndelingBegane grond:Entree complex met brievenbussen, videofoon, trappenhuis en lift met toegang naar de appartementen en de parkeerplaatsen en bergingen in de onderbouwAppartementEntree appartement, hal met videofoon, meterkast, cv-kast, inbouwkast met witgoedaansluitingen, separaat toilet (hang) met fonteintje, ruime badkamer met douche, tweede toilet (hang) en wastafel, twee slaapkamers (circa 16 en 10m2), ruime lichte woonkamer (circa 48m2) met toegang tot het terras dat over de gehele breedte van het appartement is gelegen en fraai uitzicht biedt op het voormalige klooster en het St. Jozefpark, open keuken met inbouwapparatuur waaronder een combioven, vaatwasser, 5-pitsgaskookplaat, afzuigkap en koelkast

Je vind de Appartement aan de Eindstraat Venray Nederland  te Venray nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Venray aan de Eindstraat Venray Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Venray. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Eindstraat in Venray wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Eindstraat in Venray – Klik hier

Details van Appartement Eindstraat in Venray

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 95

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Eindstraat Venray Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren