Eisenhoeve Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Eisenhoeve Maastricht NederlandIndeling:De woonkamer is 28,6 m2, 2 slaapkamers 15 en 12 m2, keuken 8,4 m2, badkamer 5 m2 en bergruimte in de woning van 4,2 m2. Tevens is er een berging in de onderbouw van 6,2 m2 en een eigen buitenruimte in de vorm van een terras.

Je vind de Appartement aan de Eisenhoeve Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Eisenhoeve Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Eisenhoeve in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Eisenhoeve in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Eisenhoeve in Maastricht

Prijs – 1015.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 81

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Eisenhoeve Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren