Eisenhowerlaan, Den Haag in Den Haag via Huurflits

Eisenhowerlaan, Den HaagOnze volledig ingerichte appartementen voldoen aan al uw dagelijkse woonwensen.Elke flat is direct uitgerust met een keuken, inclusief koelkast, vaatwasser, oven / magnetron, kookgerei en serviesgoed.De appartementen hebben ook een wasmachine, een droger en Wi-Fi internet. Elke kamer is volledig gemeubileerd en biedt een comfortabel bed met fris linnengoed, een kast en een werkruimte.De huurprijs is inclusief voorschot nutsvoorzieningen.

Je vind de Kamer aan de Eisenhowerlaan, Den Haag  te Den Haag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Den Haag aan de Eisenhowerlaan, Den Haag en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Eisenhowerlaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Eisenhowerlaan in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Eisenhowerlaan in Den Haag

Prijs – 749.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 13

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Eisenhowerlaan, Den Haag

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren