Eisenhowerlaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Eisenhowerlaan DenHaag NederlandOnze kamers zijn volledig ingericht met alles wat je nodig hebt, zoals een op maat gemaakte kledingkast en bedframe inclusief een comfortabel premium matras. Afhankelijk van de grootte heb je er ook een nachtkastje en een bureau in. Sommige van onze kamers hebben zelfs een balkon met uitzicht op de drukte van de stad.De keuken is volledig gevuld zodat iedere wannabe-chef creatief aan de slag kan gaan. Je beschikt over alle potten, pannen en messen, evenals een koelkast om alles koel te houden. Het eetgedeelte is een geweldige ruimte om rond te hangen en uw huisgenoten uit te nodigen voor het diner. Alle gedeelde appartementen beschikken over één twee ruime badkamers die je deelt met je kamergenoten. Om de boel schoon en netjes te houden, kun je gebruik maken van de wasmachine die in ieder appartement staat.

Je vind de Kamer aan de Eisenhowerlaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Eisenhowerlaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Eisenhowerlaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Eisenhowerlaan in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Eisenhowerlaan in Den Haag

Prijs – 870.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Eisenhowerlaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren