Eisenhowerlaan, Kanaleneiland, Utrecht, Netherlands, 3527HG, The Netherlands in Utrecht via Huurflits

Eisenhowerlaan, Kanaleneiland, Utrecht, Netherlands, 3527HG, The NetherlandsKamer nabij het stadscentrum met groen uitzicht +++Over het appartement:De kamer is gelegen op de 6e verdieping. Gelegen aan een grote groene straat in het ‘Kanaleneiland’ in Utrecht, is deze kamer gehuisvest in een appartement aan de Eisenhowerlaan; een rustige straat vlakbij het centrum van Utrecht! Hier bieden we je een comfortabel verblijf, waar je kunt genieten van uitstekende leefomstandigheden onder internationale medestudenten.Het appartement is gelegen op de vijfde verdieping, echter is er een lift aanwezig. Het appartement heeft verschillende gemeenschappelijke ruimtes, zoals de keuken, de badkamer en het toilet. De keuken is voorzien van al het benodigde keukengerei en andere faciliteiten, zoals een grote koelkast en een fornuis. Tevens geeft de keuken u toegang tot het balkon. Grenzend aan de keuken vindt u de badkamer welke geheel betegeld is en voorzien is van een douche en een wastafel. Hier staat een wasmachine tot uw beschikking. Voor het gebouw zijn gratis parkeerterreinen en hier kun je je fiets stallen.Wij voorzien je van alle faciliteiten, van handdoeken en beddengoed tot de complete keukenuitrusting, zodat je direct in je Utrechtse woning kunt komen wonen, zonder iets anders mee te nemen dan je kleding en een tandenborstel!

Je vind de Kamer aan de Eisenhowerlaan, Kanaleneiland, Utrecht, Netherlands, 3527HG, The Netherlands  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Utrecht aan de Eisenhowerlaan, Kanaleneiland, Utrecht, Netherlands, 3527HG, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Eisenhowerlaan in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Eisenhowerlaan in Utrecht – Klik hier

Details van Kamer Eisenhowerlaan in Utrecht

Prijs – 553.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Eisenhowerlaan, Kanaleneiland, Utrecht, Netherlands, 3527HG, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren