Eisenhowerlaan, Utrecht, Netherlands in Utrecht via Huurflits

Eisenhowerlaan, Utrecht, NetherlandsRuim en volledig gerenoveerd appartement per direct beschikbaar!Het appartement is gelegen in een keurig kleinschalig appartementengebouw aan de rand van de wijk Kanaleneiland en op een steenworp afstand van het winkelcentrum, ziekenhuis, scholen, park, sneltram en uitvalswegen. In 5 minuten ben je in het centrum met de sneltram en binnen 10 minuten op de fietsBijzonderheden:- Gestoffeerd;- Beschikbaar per direct;- Honden niet toegestaan, andere huisdieren in overleg- Huurperiode 24 maanden, met optie tot verlenging;- Nabij centrum en uitvalswegen.- Berging in de onderbouwHuurprijs:- Kale huurprijs: € 1.175,- incl. water (excl. G/E)Waarborgsom: € 1.175,-

Je vind de Appartement aan de Eisenhowerlaan, Utrecht, Netherlands  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Eisenhowerlaan, Utrecht, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Eisenhowerlaan in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Eisenhowerlaan in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Eisenhowerlaan in Utrecht

Prijs – 1175.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 72

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Eisenhowerlaan, Utrecht, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren