Elckerlyclaan Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Elckerlyclaan Eindhoven NederlandEntree: centrale trap naar de 1e etage, appartement op 1e etage.Slaapkamer aan de voorzijde van het appartement, circa 15m2Hal met schuifkast waarachter de aansluiting van de wasmachine zit.Ruime woonkamer met een prachtige vloer, open keuken met alle inbouw gewenste inbouwapparatuur, wetende een inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser, afzuigkap, combimagnetron en voldoende kastruimte.Deur naar het dakterras van circa 15 m2Badkamer voorzien van toilet, wastafel en onderkast en zeer ruime inloopdouche.

Je vind de Appartement aan de Elckerlyclaan Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Elckerlyclaan Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Elckerlyclaan in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Elckerlyclaan in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Elckerlyclaan in Eindhoven

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Elckerlyclaan Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren