Electrablauw Zoetermeer Nederland in Zoetermeer via Huurflits

Electrablauw Zoetermeer NederlandEigen kamer in huisRuimte voor 1 persoonSlaapkamer: 22 m21 huisgenoot (gemengd)Eigendom: 22 m2Nette zolderkamer in rustige woonwijk in Zoetermeer in Rokkeveen. Met de trein ben je in 10 minuten in Den Haag. Winkelcentrum ligt op 5 minuten van het huis. Er zijn bushaltes op 2 minuten van het huis.

Je vind de Kamer aan de Electrablauw Zoetermeer Nederland  te Zoetermeer nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Zoetermeer aan de Electrablauw Zoetermeer Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Zoetermeer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Electrablauw in Zoetermeer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Electrablauw in Zoetermeer – Klik hier

Details van Kamer Electrablauw in Zoetermeer

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 22

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Electrablauw Zoetermeer Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren