Elektroweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Elektroweg Rotterdam NederlandDe studio is gelegen op de derde verdieping en beschikt over een eigen keuken en badkamer. Het toilet wordt gedeeld.De studio is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gelegen op loopafstand van een supermarkt en op loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de omgeving slechts 5 minuten rijden.

Je vind de Studio aan de Elektroweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Elektroweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Elektroweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Elektroweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Elektroweg in Rotterdam

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Elektroweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren