Elisabeth Samsonstraat in Amsterdam via Esteon

Elisabeth SamsonstraatAppartement te huur! De woning bestaat uit 4 kamer(s) en 3 slaapkamer(s). Voorzieningen: Tuin, aparte WC, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging. Totale oppervlakte van de woning: 110m2. De oplevering: gestoffeerd. De woning bevindt zich in Amsterdam, Zuidoost. De huurprijs bedraagt €1.400,- en de borgsom €1.400,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 4-kamer appartement in Amsterdam, Zuidoost nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Elisabeth Samsonstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 4-kamer appartement in Amsterdam, Zuidoost wees er dan snel bij!

Meer informatie over 4-kamer appartement in Amsterdam, Zuidoost – Klik hier

Details van 4-kamer appartement in Amsterdam, Zuidoost

Prijs – 1400.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 110m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Elisabeth Samsonstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren