Elisabeth_Gasthuishof Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Elisabeth_Gasthuishof Leiden NederlandIndeling: gezamenlijke entree op de begane grond, hal naar appartement. Entree appartement, woonkamer met open keuken voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap en ingebouwde koelkast. Trap naar de 1e verdieping. Entree slaapkamer en bergruimte met een wasmachine aansluiting. Vanuit de slaapkamer toegang tot de badkamer welke is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Elisabeth_Gasthuishof Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leiden aan de Elisabeth_Gasthuishof Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Elisabeth Gasthuishof in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Elisabeth Gasthuishof in Leiden – Klik hier

Details van Appartement Elisabeth Gasthuishof in Leiden

Prijs – 870.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 43

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Elisabeth_Gasthuishof Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren