Elisabethstraat Geleen Nederland in Geleen via Huurflits

Elisabethstraat Geleen NederlandRuim, instapklaar appartement op uitstekende ligging in hartje centrum Geleen, direct aan de Markt, geheel voorzien van laminaatvloeren.Op korte afstand van de autowegen richting Maastricht, Eindhoven en Duitsland.Indeling:entree op begane grondgezamenlijke kelderberging1e verdieping: gang, ruime woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, geheel gerenoveerde badkamer met douche, toilet en vaste wastafel

Je vind de Appartement aan de Elisabethstraat Geleen Nederland  te Geleen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Geleen aan de Elisabethstraat Geleen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Geleen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Elisabethstraat in Geleen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Elisabethstraat in Geleen – Klik hier

Details van Appartement Elisabethstraat in Geleen

Prijs – 645.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Elisabethstraat Geleen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren