Elshofstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Elshofstraat Enschede NederlandBegane grond: Middels de entree, kom je in de hal. In de hal vind je de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en een deur naar de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een trapkast en biedt toegang tot de open keuken en een kast met de wasmachine aansluiting en Cv-opstelling. De open keuken is voorzien van een gaskookplaat, een afzuigsysteem, een combi oven, een vaatwasser (2016) en een koelkast. Via de open keuken is een achterhal te bereiken. Deze achterhal biedt toegang tot het toilet met fontein, de berging en de deur naar de tuin.

Je vind de Huurwoning aan de Elshofstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Enschede aan de Elshofstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Elshofstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Elshofstraat in Enschede – Klik hier

Details van Huis Elshofstraat in Enschede

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 84

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Elshofstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren