Elsstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Elsstraat DenHaag NederlandEen ruim vernieuwd en modern studio/loft-appartement met een eigen moderne badkamer en keuken op een geweldige locatie. Het appartement is voorzien van modern meubilair en apparatuur en is gelegen op de tweede verdieping met een prettig groot buitenbalkon op het zuiden. De keuken is voorzien van een vaatwasser en oven/magnetron, etc. inbegrepen. In de waskast zijn een wasmachine en droger geplaatst. Het appartementencomplex beschikt over een gemeenschappelijke tuin aan de achterzijde voor BBQ’s. De straat beschikt over een ruime parkeergelegenheid en veel groen. De winkelstraat ligt op 150 meter loopafstand met supermarkten, restaurants, en nog veel meer.

Je vind de Studio aan de Elsstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Elsstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Elsstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Elsstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Elsstraat in Den Haag

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Elsstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren