Emmastraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Emmastraat Arnhem NederlandHet gebied “Spijkerkwartier” is praktisch gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, park ‘Sonsbeek’ en winkelvoorzieningen. Het centraal station van Arnhem, station Velperpoort en het stadscentrum zijn op korte afstand gelegen en overige uitvalswegen zijn goed bereikbaar met de auto. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen in de buurt.Indeling:Eerste verdieping:Entree, hal met inbouwkast, modern toilet, karakteristieke L-vormige woonkamer met eiken vloerdelen en grote raampartijen zorgen voor een lichte leefruimte.De aparte keuken is praktisch en modern ingericht met onder andere een koelkast, vaatwasser, 5-pits gasfornuis en ventilator.De ruime slaapkamer biedt veel privacy en biedt toegang tot de stijlvolle badkamer die is voorzien van een douche, wastafel met kastruimte en een wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Emmastraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Emmastraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Emmastraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Emmastraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Emmastraat in Arnhem

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Emmastraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren