Emmastraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Emmastraat Enschede NederlandZeer centraal gelegen ten opzichte van Saxion, universiteit, station en centrumRuime studentenwoning met 7 kamers. Het huis beschikt over een ruime badkamer, separate toilet en keuken. De woning beschikt over een gezamenlijk dakterras.

Je vind de Kamer aan de Emmastraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Enschede aan de Emmastraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Emmastraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Emmastraat in Enschede – Klik hier

Details van Kamer Emmastraat in Enschede

Prijs – 325.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Emmastraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren