Emmastraat in Enschede via Esteon

EmmastraatTe Huur: 1-kamer huis met werkenden gelegen in Binnensingelgebied (15m2). Het wordt gestoffeerd opgeleverd. Voorzieningen: Balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt. De huurprijs per maand is €375,-. Is dit een huis met werkenden wat aan jouw woonwensen voldoet?

Je vind een Huis met werkenden te huur in Enschede nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Huis met werkenden ligt in de stad Enschede aan de Emmastraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huis met werkenden in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis met werkenden te huur in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis met werkenden te huur in Enschede – Klik hier

Details van Huis met werkenden te huur in Enschede

Prijs – 375.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Emmastraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren