Emmaweg Maarssen Nederland in Maarssen via Huurflits

Emmaweg Maarssen NederlandEmmaweg is gelegen aan een rustige gracht en in een rustig deel van oud Utrecht aan het einde van de Amsterdamsestraatweg. Het appartement heeft een eigen badkamer, een gedeelde keuken, een gedeeld toilet en een mooie gemeenschappelijke tuin. Het appartement is gelegen op de begane grond.

Je vind de Studio aan de Emmaweg Maarssen Nederland  te Maarssen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Maarssen aan de Emmaweg Maarssen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Maarssen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Emmaweg in Maarssen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Emmaweg in Maarssen – Klik hier

Details van Studio Emmaweg in Maarssen

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Emmaweg Maarssen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren