Energieweg Zwolle Nederland in Zwolle via Huurflits

Energieweg Zwolle NederlandOVER DE WONINGDeze studio is net gerenoveerd en is gelegen in de Zwolse wijk Schelle en ligt op 7 minuten fietsen van het station en van de binnenstad. De studio is gesitueerd op de begane grond aan de voorzijde van het huis. Ook kun je aan de voorzijde van het huis gebruik maken van een gedeelte van de tuin. De studio beschikt over een ruime woonkamer en een aparte kamer waarin zich de keuken bevindt. Via de kamer met keuken kun je de badkamer bereiken waarin het toilet, de douche en een aansluiting voor een wasmachine te vinden zijn. De gehele studio is mooi licht vanwege alle grote raampartijen. Ook is er net een nieuwe vinylvloer gelegd in de studio.

Je vind de Studio aan de Energieweg Zwolle Nederland  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Zwolle aan de Energieweg Zwolle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Energieweg in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Energieweg in Zwolle – Klik hier

Details van Studio Energieweg in Zwolle

Prijs – 770.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 42

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Energieweg Zwolle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren