Engelenkampstraat Sittard Nederland in Sittard via Huurflits

Engelenkampstraat Sittard NederlandBegane grond:Gemeenschappelijke hal/entree met toegang tot eigen berging (3.85 x 1.65) en trappenhuis.Vierde verdieping:Royale entree (circa 7m2). Ruime woonkamer (3.49 x 10.32) met laminaatvloer, veel lichtinval, schitterend uitzicht over het centrum. Open keuken (circa 8m2) v.v. moderne aanbouwkeuken met apparatuur (vaatwasser, koelkast met vriesvak, ceramische kookplaat, afzuigkap, oven en magnetron). Vanuit de keuken is het overdekte balkon bereikbaar. Slaapkamer (4.06 x 4.70) voorzien van ruime inbouwkast. De slaapkamer staat in open verbinding met de badkamer (2.54 x 1.94) voorzien van 2 wastafels, toilet, inloopdouche met glazen douchedeur en tegelvloer.Balkon:Vanuit de woonkamer is aan de voorzijde een klein balkon (0.90 x 1.00 m) bereikbaar.Vanuit de keuken het overdekte balkon (1.12 x 1.80) bereikbaar.

Je vind de Appartement aan de Engelenkampstraat Sittard Nederland  te Sittard nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Sittard aan de Engelenkampstraat Sittard Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Sittard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Engelenkampstraat in Sittard wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Engelenkampstraat in Sittard – Klik hier

Details van Appartement Engelenkampstraat in Sittard

Prijs – 825.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Engelenkampstraat Sittard Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren