Engerweg Kerkrade Nederland in Kerkrade via Huurflits

Engerweg Kerkrade NederlandBegane grond:Hal met bellentableau, brievenbussen en trapopgang naar de verdiepingen.Verdieping 4:Vanuit de hal heeft u toegang tot de meterkast, slaapkamer, badkamer, woonkamer met aansluitend de keuken, de stookruimte en het balkon.De keuken is ingericht met apparatuur zoals een gasfornuis met geïntegreerde oven en een afzuigkap.De badkamer is voorzien van een wastafel, een douche en ook de witgoedaansluitingen. De slaapkamer is circa 3,89m x 3,50m groot.

Je vind de Appartement aan de Engerweg Kerkrade Nederland  te Kerkrade nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Kerkrade aan de Engerweg Kerkrade Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Kerkrade. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartment Engerweg in Kerkrade wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartment Engerweg in Kerkrade – Klik hier

Details van Appartment Engerweg in Kerkrade

Prijs – 695.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Engerweg Kerkrade Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren