Enschede Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Enschede Enschede NederlandTe huur in Enschede Zuid. De kamer is 11m2. De naam van de wijk is Wesselerbrink. De kamer is 11m2 en is voorzien van een laminaatvloer, bed, bureau, kast, stoel en vaste kast. De keuken, badkamer en toilet worden gedeeld. De keuken heeft een vaatwasser. Het is de eerste keer dat de woning beschikbaar is voor een huurder.

Je vind de Kamer aan de Enschede Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Enschede aan de Enschede Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Langelobrink in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Langelobrink in Enschede – Klik hier

Details van Kamer Langelobrink in Enschede

Prijs – 475.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 11

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Enschede Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren