Eosstraat Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Eosstraat Amsterdam NederlandDe woning is rustig gelegen, maar toch zijn alle gemakken van de stad binnen handbereik. Via de Amstelveenseweg ben je zo op de Ring. Er zijn diverse eetgelegenheden in Amsterdam Zuid op loop/fietsafstand, evenals het Vondelpark en het Olympisch Stadion. Door de recent opgeleverde nieuwbouw aan het Stadionplein zijn alle dagelijkse voorzieningen, zoals de Albert Heijn, dichtbij.Indeling:Gelegen op de 4e verdieping

Je vind de Studio aan de Eosstraat Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amsterdam aan de Eosstraat Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Eosstraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Eosstraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Studio Eosstraat in Amsterdam

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Eosstraat Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren