Erlecomsedam Erlecom Nederland in Erlecom via Huurflits

Erlecomsedam Erlecom NederlandEntree naar de gezellige woonkamer met slaapruimte achter de inbouwkast. De keuken is onderverdeeld in keuken en werkplek en is voorzien van eethoek, gaskookplaat, vaatwasser en koelkast. De badkamer heeft een douche, wasmeubel, toilet en wasmachine/droger. Een kleine vide biedt ruimte voor opslag/slaapruimte.

Je vind de Appartement aan de Erlecomsedam Erlecom Nederland  te Erlecom nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Erlecom aan de Erlecomsedam Erlecom Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Erlecom. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Erlecomsedam in Erlecom wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Erlecomsedam in Erlecom – Klik hier

Details van Appartement Erlecomsedam in Erlecom

Prijs – 890.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Erlecomsedam Erlecom Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren