Ernst_Casimirstraat Roermond Nederland in Roermond via Huurflits

Ernst_Casimirstraat Roermond NederlandHet appartementencomplex telt drie verdiepingen. Op de begane grond worden 5 appartementen gerealiseerd en op de tweede en derde verdieping elk 6 appartementen. De centrale entree biedt toegang tot de diverse verdiepingen middels een liftinstallatie en het trappenhuis. Nabij de entree wordt een brievenbusunit opgenomen met een videofooninstallatie. De appartementen hebben elk een eigen voordeur welke bereikbaar is via de galerij.De indeling van de appartementen bestaat uit: een open woon- /leefruimte, een open keuken, een loggia, een slaapkamer, een badkamer, een berging en een apart toilet.

Je vind de Appartement aan de Ernst_Casimirstraat Roermond Nederland  te Roermond nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roermond aan de Ernst_Casimirstraat Roermond Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roermond. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Ernst Casimirstraat in Roermond wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Ernst Casimirstraat in Roermond – Klik hier

Details van Appartement Ernst Casimirstraat in Roermond

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ernst_Casimirstraat Roermond Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren