Esperantostraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Esperantostraat DenHaag NederlandDit appartement is gelegen in een gebouw van in totaal 96 studio appartementen, volledig gemeubileerd inclusief eigen badkamer, keuken etc. op een unieke locatie in Den Haag.Project informatie:Gemeenschappelijke woonkamer – fietsenstalling – dakterras in aanbouwCamerabeveiligingWi-Fi internet in het hele gebouwInvoer batchsysteemWasmachine voor algemeen gebruik (munten)En nog veel meerExtra informatie:* Huurprijs € 875,00 is exclusief € 255,00 servicekosten* waarborgsom gelijk aan 1,5 maandhuur inclusief servicekosten* huisdieren niet toegestaan* beschikbaar voor een stel* huisvestingsvergunning

Je vind de Studio aan de Esperantostraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Esperantostraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Esperantostraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Esperantostraat in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Esperantostraat in Den Haag

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Esperantostraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren