Esperantostraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Esperantostraat DenHaag Nederlandvolledig gemeubileerd, inclusief eigen badkamer, keuken etc. op een unieke locatie in Den Haag. Project informatie: Gemeenschappelijke woonkamer – fietsenstalling – dakterras in uitvoering Camerabeveiliging Wi-Fi internet in het hele gebouw Invoer batch systeem Wasmachine voor algemeen gebruik (munten) En veel meer

Je vind de Studio aan de Esperantostraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Esperantostraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Esperantostraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Esperantostraat in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Esperantostraat in Den Haag

Prijs – 762.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Esperantostraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren