Essenburgstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Essenburgstraat Rotterdam NederlandDeze fraaie benedenwoning aan de Essenburgstraat is volledig gemeubileerd en heeft een gezellige woonkamer, fijne eethoek, nette keuken en een ruime slaapkamer. Daarnaast heeft de woning voor elk seizoen een fijne tuin. De gezellige Essenburgstraat in Nieuw West heeft een centrale maar rustige ligging net achter de Beukelsdijk. Het centrum van Rotterdam, het Centraal Station en het nieuwe Essenburgpark en Vroesenpark zijn binnen enkele minuten fietsen te bereiken. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen in het Roel Langerakpark op de vrij toegankelijke atletiekbaan. In de directe omgeving zijn veel supermarkten en buurtwinkels. Tevens gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen A13 en A20.

Je vind de Appartement aan de Essenburgstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Essenburgstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Essenburgstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Essenburgstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Essenburgstraat in Rotterdam

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Essenburgstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren