Essenburgstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Essenburgstraat Rotterdam NederlandDeze woning is niet bestemd voor woningdelers en niet geschikt voor studenten. Aanvragen van studenten en/of woningdelers worden niet in behandeling genomen. Dit leuke 2-kamer appartement met balkon bevindt zich aan de Essenburgstraat en is volledig gemeubileerd! OMGEVING: Het appartement is gelegen in Rotterdam West. De bereikbaarheid is uitstekend, zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer; gelegen op loopafstand. Het centrum bevindt zich op slechts 5 fietsminuten en Centraal Station bereikt u met de bus in slechts 5 minuten. In de directe omgeving vindt u supermarkten en parken. GLOBALE INDELING: De eerste verdieping is te bereiken middels een trap in een fraai afgewerkt trappenhuis. Zeer lichte woonkamer met een studeer- of logeerkamer aan de voorzijde van het appartement. Aan de achterzijde treft u de ruime slaapkamer aan, deze is ruim en licht. Hier vindt u een wastafel. De badkamer beschikt over een ruime douche en toilet. De keuken is voorzien van alle apparatuur waaronder een kookplaat, koelkast, vriezer, magnetron en wasmachine. Het balkon is bereikbaar via het balkon. Op de gedeelde zolderetage bevindt zich een ruime kamer met een eigen entree dat ideaal is als berging, wasruimte of studeerruimte.

Je vind de Appartement aan de Essenburgstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Essenburgstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Essenburgstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Essenburgstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Essenburgstraat in Rotterdam

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Essenburgstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren