Essenstraat Haarlem Nederland in Haarlem via Huurflits

Essenstraat Haarlem NederlandDit super charmante monumentale hofje “de Essenhof”, gelegen op steenworp afstand van het centrum komt beschikbaar per half november 2020. De woning is reeds gerenoveerd en is voorzien van een nieuwe keuken en badkamer met douche en wastafel. De woning heeft een 55+ bestemming en is beschikbaar voor 1 persoon. Het hofje bestaat uit 24 hofjeswoningen, een prettig leefklimaat, beschutte ligging en veilig wonen. Op loopafstand ligt het historische centrum van Haarlem voorzien van talloze winkels en horeca gelegenheden. Vredig en rustig wonen in dit historische hofje tot op heden ligt het hofje buiten de toeristische route!IndelingEntree; hal met separaat toilet; toegang tot de keuken v.v. inbouw apparatuur; woonkamer;Trap naar…Eerste verdieping; slaapkamer; Badkamer met wastafel en douche.Gemeenschappelijke binnentuin.

Je vind de Huurwoning aan de Essenstraat Haarlem Nederland  te Haarlem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Haarlem aan de Essenstraat Haarlem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Essenstraat in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Essenstraat in Haarlem – Klik hier

Details van Huis Essenstraat in Haarlem

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 38

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Essenstraat Haarlem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren