Europalaan Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Europalaan Enschede NederlandIndeling:Entree/hal, toilet met toilet en fontein, ruime woonkamer met inbouwkasten. Gesloten keuken met inbouwapparatuur (koelkast, oven, gaskookplaat en wasmachine) en toegang tot het balkon, twee slaapkamers waarvan één met Frans balkon. Badkamer met douche en wastafel.Het appartement beschikt tevens over een eigen berging.

Je vind de Appartement aan de Europalaan Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Europalaan Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Europalaan in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Europalaan in Enschede – Klik hier

Details van Appartement Europalaan in Enschede

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 62

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Europalaan Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren