Europalaan Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Europalaan Enschede NederlandEntree, gang met laminaatvloer. Nette badkamer met douche en wastafel, separaat toilet. Woonkamer met toegang tot de slaapkamer, beiden met laminaatvloer. Vanwege het zij-raam ontstaat er extra lichtinval in de woonkamer wat het geheel optisch veel ruimer maakt. Keuken met eenvoudig blok. Vanuit de keuken is het op het westen gesitueerde balkon toegankelijk.

Je vind de Appartement aan de Europalaan Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Europalaan Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Europalaan in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Europalaan in Enschede – Klik hier

Details van Appartement Europalaan in Enschede

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Europalaan Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren