Europalaan Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Europalaan Tilburg NederlandDeze kamer is gelegen in een net pand in de gewilde wijk naast het park wandelbos. Het bruisende stadscentrum met de leuke winkels en gezellige uitgaansgelegenheden is op ongeveer 4,5 km afstand als ook het Centraal Station en het groene Wilhelminapark. De uitvalswegen naar Den Bosch, Breda en Eindhoven zijn snel en goed te bereiken.Indeling en omschrijving kamer Tilburg:Deze kamer geniet van veel lichtinval middels het grote raampartij. De kamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.De gezamenlijke ruimtes zoals de keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, koelkast en magnetron.De gezamenlijke badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Ook is er een gezamenlijke wasmachine en een berging aanwezig.

Je vind de Kamer aan de Europalaan Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Tilburg aan de Europalaan Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Europalaan in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Europalaan in Tilburg – Klik hier

Details van Kamer Europalaan in Tilburg

Prijs – 350.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 6

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Europalaan Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren