Europaplein Hulst Nederland in Hulst via Huurflits

Europaplein Hulst NederlandBeschrijvingKeurig onderhouden appartement met ruime woonkamer, 2 slaapkamers en dakterras gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Hulst.Bouwjaar: 1970Woonoppervlakte: ca. 90 m²Slaapkamers: 2Beschikbaar per 1 januari 2023IndelingInkomhal, lichte woonkamer met open keuken en toegang naar het dakterras. De keuken beschikt over inbouwapparatuur: kookplaat en afzuigkap. 2 Slaapkamers. Badkamer met wastafelmeubel, douche en toilet.

Je vind de Appartement aan de Europaplein Hulst Nederland  te Hulst nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hulst aan de Europaplein Hulst Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hulst. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Europaplein in Hulst wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Europaplein in Hulst – Klik hier

Details van Appartement Europaplein in Hulst

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Europaplein Hulst Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren