Europaplein Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Europaplein Leeuwarden NederlandHet appartement is ruim 75m2 en heeft 2 slaapkamers, woonkamer met grote raampartijen, keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap , oven en koelkast.Badkamer met douche en wastafelmeubel.Berging op de begane grond.

Je vind de Appartement aan de Europaplein Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Europaplein Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Europaplein in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Europaplein in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Europaplein in Leeuwarden

Prijs – 865.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Europaplein Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren