Europaweg Haarlem Nederland in Haarlem via Huurflits

Europaweg Haarlem NederlandOp enkele minuten lopen van winkelcentrum Schalkwijk in Haarlem worden momenteel 131 huurappartementen gebouwd.Deze toekomstige nieuwbouwwijk krijgt een speelse vormgeving in een groene omgeving, genaamd Silva.U heeft de keuze uit twee-, drie- of vierkamerappartementen van circa 55 m2 tot circa 83 m2. Tevens zijn er maisonnettes van circa 80 m2 tot circa 105 m2 beschikbaar. Zo is er altijd een woning die past bij jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld samenwonen, dan is het tweekamerappartement een ideale woning. Je komt hier echt thuis. In dit comfortabele tweekamerappartement beschik je over een eigen woonkamer met keuken, slaapkamer, moderne badkamer en separaat toilet.

Je vind de Appartement aan de Europaweg Haarlem Nederland  te Haarlem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Haarlem aan de Europaweg Haarlem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Europaweg in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Europaweg in Haarlem – Klik hier

Details van Appartement Europaweg in Haarlem

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Europaweg Haarlem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren