Eusebiusbuitensingel Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Eusebiusbuitensingel Arnhem NederlandDit sfeervolle appartement beschikt over een eigen open keuken voorzien van keramische kookplaat en afzuiging.Boven de keuken en hal van het appartement bevindt zich een vide, waardoor je extra bergruimte hebt en wat zorgt voor extra sfeer!Verder beschikt het appartement over een badkamer voorzien van douche en wastafel, een separaat toilet en een slaapkamer.Door de vele en hoge ramen is het appartement erg licht.Er is een wasmachine, tuin en fietsenstalling voor gemeenschappelijk gebruik aanwezig.

Je vind de Appartement aan de Eusebiusbuitensingel Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Eusebiusbuitensingel Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Eusebiusbuitensingel in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Eusebiusbuitensingel in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Eusebiusbuitensingel in Arnhem

Prijs – 775.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Eusebiusbuitensingel Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren