Eusebiusbuitensingel Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Eusebiusbuitensingel Arnhem NederlandEr komt een 2-kamer appartement beschikbaar welke is voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur zoals kookplaat, combi-oven, koelkast met vriesvak en afzuigkap. Luxe afgewerkte badkamer met complete betegeling en vloerverwarming, woonkamer en slaapkamer afgewerkt met PVC vloer en vloerverwarming. Door de vele raampartijen en hoge plafonds is er een prachtige lichtinval in het appartement.Tevens is er een berging en fietsenstalling aanwezig voor gemeenschappelijk gebruik. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein achter het pand.Op de bovenste verdieping is een gedeeld dakterras van ruim 50 m² met aangrenzend de gemeenschappelijke ruimte. Deze ruimte is voorzien van een keuken en lounge meubilair. Hier kunnen alle bewoners gebruik van maken.

Je vind de Appartement aan de Eusebiusbuitensingel Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Eusebiusbuitensingel Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Eusebiusbuitensingel in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Eusebiusbuitensingel in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Eusebiusbuitensingel in Arnhem

Prijs – 845.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 49

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Eusebiusbuitensingel Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren