Euterpedreef Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Euterpedreef Utrecht NederlandIndelingBegane grond:Gezamenlijke afgesloten entree die ook toegang geeft tot de ruimten waar de berging en fietskelder zich bevinden.Tweede verdieping:Entree appartement met hal die toegang biedt tot meterkast, badkamer, woonkamer en keuken. De keuken is luxe en v.v. tweepits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en boiler. Middels de ruime woonkamer, v.v. nieuwe laminaatvloer en vaste open kast met wasmachine(aansluiting), bereikt u de slaapkamer met ruime inbouwkast. De badkamer beschikt over een toilet, wastafel met meubel, inloopdouche en handdoekradiator. Het zonnige balkon aan de voorzijde grenst aan de woonkamer en ligt op het zuidwesten.

Je vind de Appartement aan de Euterpedreef Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Euterpedreef Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Euterpedreef in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Euterpedreef in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Euterpedreef in Utrecht

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Euterpedreef Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren