Euterpelaan Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Euterpelaan Heerlen NederlandEntree, ruime hal, meterkast, toegang tot de 2 slaapkamers. Slaapkamer I (ca. 4.94 x 2.86m), slaapkamer II (ca. 4.94 x 2.02m) en een ruime woonkamer (ca. 6 x 4.96m) met balkon. Aansluitend aan de woonkamer is een eet-/werkkamer (ca. 4.94 x 2.31m) een nieuwe keuken met inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is een 2e balkon bereikbaar. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel, sepraat toilet, inpandige berging met mechanische ventilatie en aansluiting voor wasmachine/droger.

Je vind de Appartement aan de Euterpelaan Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Euterpelaan Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Euterpelaan in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Euterpelaan in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Euterpelaan in Heerlen

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 95

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Euterpelaan Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren